Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

16 καλαθοσφαιριστές στην Εθνική Παμπαίδων

ΚΑΟΔ & ΠΑΟΚ θα έχουν διπλή εκπροσώπηση στο τελικό ρόστερ της Εθνικής Παμπαίδων, για το καμπ που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονική σε λίγες μέρες.Ο ΚΑΟΔ θα έχει τον Νίκο Κεραμιτσόπουλο και τον Νίκο Γρηγορίου, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει τον Σταύρο Καρπούζη και τον Ιωάννη Δονάκη.

 

Η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη (23/06, 17.00) στο δεύτερο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του κλιμακίου παμπαίδων Βορρά (γεννημένοι τα έτη 2006 και 2007) και μαζί με παιδιά από το Νότο θα στελεχωθεί η Εθνική.Για τον λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω αθλητές:

Κεραμιτσόπουλος Νίκος (ΚΑΟΔ), Γρηγορίου Νίκος (ΚΑΟΔ), Αλεμδάρ Δόουζ (Λεύκιππος Ξάνθης), Ντωνές Ιωάννης (Ίκαροι Σερρών), Κουτσάκης Ευάγγελος (Ηράκλεια Σερρών), Μανασσής Σάββας (Ορφέας Νέου Σκοπού), Κουρτίδης Απόστολος (Αρίων Ξάνθης), Παπουτσής Νίκος (Ε.Κ. Καβάλας), Γκοτζαμανίδης Μάριος (Μαντουλίδης), Επαμεινώνδας Επαμεινώνδας (ΧΑΝΘ), Μπόρσης Κωνσταντίνος (Α.Ο. Κεραυνός Λάρισας) Δρυστέλλας Δημήτρης (Φοίβος Λάρισας), Τσαχτσίρας Φίλιππος (Α.Σ. Καστοριά), Λιοτόπουλος Ελευθέριος (ΔΕΚΑ), Καρπούζης Σταύρος (ΠΑΟΚ) και Δονάκης Ιωάννης (ΠΑΟΚ)».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ