Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ πήρε μεταγραφή στον Ιωνικό

Η μεταγραφές συνεχίζονται εντατικά τουλάχιστον για ορισμένες ομάδες και ο Ιωνικός έπειτα από την επιστροφή του στην super league 1 φουλάρει το ρόστερ του.

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Ιωνικός και ο λόγος για τον στόπερ του ΟΦΗ Νίκο Βαφέα ο οποίος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Κρητικό σύλλογο.

 

Ανακοίνωσε τον Βαφέα ο Ιωνικός

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

“Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Βαφέα, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Νίκος Βαφέας που αγωνίζεται ως στόπερ, γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1997 στη Θεσσαλονίκη. Έχει αγωνιστεί στον Αίαντα Ευόσμου, στον Αγροτικό, στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΟΦΗ. Με τους Κρητικούς την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε συνολικά 16 συμμετοχές, οι 14 στη Super League. Ο Νίκος Βαφέας, που έχει υπάρξει 3 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα (U21), μετρά 38 συνολικά συμμετοχές αυτά τα χρόνια στη Super League.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Νίκο Βαφέα και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.”

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ