Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά

Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και πολλές είναι οι ομάδες που ενισχύουν δυναμικά το ρόστερ τους με νέες προσθήκες.

Ο ΟΦΗ πέρασε μία αρκετά δύσκολη χρονιά πέρυσι μέσα στην οποία όμως κατάφερε να παραμείνει ζωντανός, γι’ αυτό και οι στόχοι για τη νέα χρονιά είναι υψηλότεροι και φυσικά θα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Από την ομάδα των «ασπρόμαυρων» έχουν υπάρξει ήδη αποχωρήσεις είτε με τα λυμένα συμβόλαια παικτών, είτε με την παραχώρηση δανεισμού των παικτών. Έχει προβεί όμως μονάχα σε μία νέα προσθήκη αυτή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ.

Ο ΟΦΗ επεξεργάζεται με απόλυτη σαφήνεια θέλοντας να κάνει σωστές κινήσεις το ζήτημα των μεταγραφών, αλλά και των υπόλοιπων πιθανών αποχωρήσεων από την ομάδα. Πάντως η επόμενη σίγουρη κίνηση των «ασπρόμαυρων» είναι δύο ακόμη προσθήκες. Ένα εξτρέμ και ένα δεξί μπακ για την ώρα.

Στο σύνολο όμως και στο μάξιμουμ οι Κρητικοί πιθανότατα θα κάνουν οκτώ μεταγραφές, εκ των οποίων θα είναι οι δύο τερματοφύλακες, δεξί και αριστερό μπακ και ίσως τρεις παίκτες  επιπλέον που θα αγωνίζονται στα εξτρέμ.

Μπορεί ο ΟΦΗ να καθυστερεί και να έχει καθυστερήσει συγκριτικά με τις άλλες ομάδες που «φουλάρουν» το ρόστερ τους αλλά θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επερχόμενη σεζόν, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο Μηνάς Λυσάνδρου ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα ρόλο διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας, με εκτελεστικές αρμοδιότητες.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ