Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεφάλαιο Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι, βρέθηκε απευθείας στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ έπειτα από τις υποχρεώσεις του Euro με την Εθνική Πολωνίας.

Ο Σφιντέρσκι, έπειτα από τους τραυματισμούς των Πιόντεκ και Μίλικ που τους άφησαν εκτός Euro, του έδωσαν την δυνατότητα να αγωνιστεί με την Εθνική Πολωνίας και να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο του Βορρά και πλέον πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Ένα παιδί το οποίο σκοράρει συχνά, βοηθάει στο πρέσινγκ και κάνει αυτά που πρέπει ένας επιθετικός. Πλέον όμως, ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωση του. Σίγουρα θα είναι μεγάλη πολυτέλεια να τον κρατήσει και φέτος, όμως ακούγονται διάφορες ” σειρήνες” για λογαριασμό του.

Σε αυτή την περίπτωση, είτε θα πρέπει να αποσπάσει το ναι του σε ανανέωση συμβολαίου ή να δεχθεί μία πρόταση που θα του γίνει για να μην χαθεί ως ελεύθερος τον χειμώνα, καθώς θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ο Σφιντέρσκι, καθώς τον τελευταίο καιρό ολοένα και μεγαλώνει η αξία του και δείχνει ότι μέρα με την μέρα βελτιώνεται. Θα κριθούν πολλά από την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς εάν αποχωρήσει ο Πολωνός θα αντικατασταθεί, ενώ εάν μείνει, αυτός και ο Ολιβέιρα, θα σηκώσουν το βάρος της επίθεσης.

Το χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο και όλα θα δρομολογηθούν σύντομα. Ο Λουτσέσκου τον θέλει και σίγουρα, θα μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο ως ποδοσφαιριστής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ