Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πρόκριση και ενίσχυση

Η ήττα από την Μποχίμιανς, έδειξε τις αδυναμίες που έχει το ρόστερ του ΠΑΟΚ, ωστόσο η ενίσχυση, θα έρθει μετά από την πρόκριση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, έβαλε δύσκολα στον εαυτό του, καθώς αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και κυνηγάει καθαρή νίκη στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη για να πάρει την πρόκριση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έδειξε εμπιστοσύνη σε πολλούς παίκτες από την παλιά φουρνιά, ωστόσο λίγο το πέρασμα του χρόνου, λίγο και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει τρομερή χημεία, ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Μποχίμιανς.

Πλέον, οι ασπρόμαυροι, κυνηγούν καθαρή νίκη για να προκριθούν κι έπειτα, θα ενισχύσει κι άλλο το σύνολο για να πετύχει τους στόχους του. Ήδη τις τελευταίες μέρες, ο Μπάμπα φαίνεται να πλησιάζει, κάτι το οποίο θα είναι ιδανικό για τον Δικέφαλο, καθώς ο Γκανέζος μπακ, έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα, συν ότι άφησε και καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, το σήριαλ Τζιοβίνκο είναι το επόμενο βήμα της ενίσχυσης. Τερματοφύλακας, εξτρέμ και ένα γρήγορο χαφ, είναι και αυτά σε μία προεργασία, δίνοντας τα στοιχεία και τα εφόδια στον Ρουμάνο τεχνικό να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει και να έχει άμεσα αποτελέσματα.

Όλα αυτά όμως, μετά την πρόκριση. Στα των αποχωρήσεων, ο Τζόλης φαίνεται να έχει κάνει το κλικ στην Νόριτς και αργά ή γρήγορα θα έχουμε συμφωνία. Συν τοις άλλοις, μένει να κατασταλάξει ο Λουτσέσκου, ποιοι θα φύγουν δανεικοί, ποιοι θα αποδεσμευτούν και ποιοι ενδεχομένως να ενισχύσουν την Β ομάδα. Οι εξελίξεις αναμένονται καυτές, ωστόσο πρόκριση την Πέμπτη και τα υπόλοιπα θα γίνουν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ