Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανανέωσε με Στογιάνοβιτς ο ΠΑΟΚ

Ο Λούκα Στογιάνοβιτς συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ για άλλη μία σεζόν.

 

Η επιτυχημένη περσινή χρονιά του ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή σε δύο τελικούς, πρωταθλήματος και κυπέλλου, αποτελεί οδηγό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι ανανεώσεις με τον βασικό κορμό παικτών που συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτές τις επιτυχίες.

Έτσι μετά τους Απόστολο Παλάσκα, Νίκο Νικολαΐδη και Νίκο Τζωρτζίνη συμφώνησε με την ομάδα και θα συνεχίσει να φοράει τα ασπρόμαυρα και ο Λούκα Στογιάνοβιτς. Ο 23χρονος Σέρβος πλέι μέικερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του αρχηγού Αποστόλη Παλάσκα.

Η ανακοίνωση του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την συνέχιση παρουσίας του αθλητή, Luka Stojanovic, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Σέρβος πλέιμεϊκερ, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στις εγχώριες διοργανώσεις της περσινής περιόδου, και πλέον ετοιμάζεται για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς, η οποία συνοδεύεται και με το EHF European Cup.

Για τη νέα χρονιά που έρχεται, ο Luka Stojanovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Μετά την περσινή πετυχημένη πορεία και την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη, εύχομαι η νέα χρονιά να έχει ακόμα περισσότερες χαρές. Περιμένουμε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, η οποία θα μας δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ