Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Οριστικό: Στη Νόριτς ο Τζόλης!

Παίκτης της Νόριτς πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Τζόλης αφού ο αγγλικός σύλλογος τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ με το ποσό πώλησης του νεαρού άσσου να αγγίζει τα 13 εκατομμύρια ευρώ συνολικά!

 

Η χρυσή τομή βρέθηκε ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Νόριτς για τη μετακίνηση του Χρήστου Τζόλη στους νεοφώτιστους της Premier League! O Δικέφαλος θα βάλει στα ταμεία του 11 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατομμύρια σε μπόνους, ενώ θα διατηρήσει ένα ποσοστό 17,5% σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Πρόκειται σίγουρα για την πιο ακριβή μεταγραφή παίκτη του ΠΑΟΚ αφού ξεπερνάει ακόμη και εκείνη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που στοίχησε στην αραβική Αλ Ιτιχάντ 10 εκατομμύρια. Αποδεικνύεται με αυτό τον τρόπο και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται ειδικά τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες της ομάδας από τις οποίες ξεπηδούν συνεχώς νέα ταλέντα.

Τα “καναρίνια” έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου πως θέλουν να κάνουν δικό τους τον Τζόλη με κάθε θυσία. Ο ΠΑΟΚ από τη μεριά του ακολούθησε τη δική του τακτική, έθεσε τους όρους του και το ποσό κάτω από το οποίο δεν είχε την πρόθεση να τον παραχωρήσει και τελικά πέτυχε μια άκρως συμφέρουσα πώληση του πιο ακριβού του περιουσιακού στοιχείου έτσι κι αλλιώς.

Ο 19χρονος παίκτης αναμένεται να πετάξει άμεσα για Αγγλία, πιθανόν και σήμερα (10/8) για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή και να υπάρξει στη συνέχεια και η επίσημη ανακοίνωση από τη Νόριτς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζόλης θα αμείβεται συνολικά με 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο μαζί με τα διάφορα μπόνους.

Εμείς να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Χρήστο Τζόλη και όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ