Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (Videos)

Χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 20:15 έφτασε στο Αεροδρόμιο Μακεδονία ο 26χρονος επιθετικός Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη. Ο Καμαρά δέχτηκε την αποθέωση με συνθήματα από τον φίλαθλο κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Μακεδονία και σε δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του ανέφερε τα εξής :
« Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να παίξω. Θέλω να δικαιώσω τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου».

Λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του ο Καμαρά στη Θεσσαλονίκη, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε μέσω των ” social media ” τον αριθμό με τον οποίο θα αγωνίζεται ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.


Αύριο αφότου περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσειςεργομετρικά τεστ θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης, προσθέτοντας έτσι στο φετινό ρόστερ του Άκη Μάντζιου ένα ακόμη ” πολύτιμο εργαλείο “. Στη συνέχεια ο Καμαρά θα ενσωματωθεί και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα όντας και σε καλή φυσική κατάσταση καθώς είχε ακολουθήσει την πρώην του ομάδα Φούλαμ στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Παρακάτω σας παραθέτουμε υλικό από τη χθεσινή άφιξη του Καμαρά στο Αεροδρόμιο Μακεδονία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ