Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Μόνο νίκη στο Γιβραλτάρ!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στο μακρινό Γιβραλτάρ για να αντιμετωπίσει απόψε (16/9) στις 19:45 (Cosmote Sport 3) τη Λίνκολν για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του νεοσύστατου Europa Conference League.

 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να μπει με το δεξί στον έναν από τους τρεις στόχους της για τη φετινή χρονιά, ειδικά μετά το αποτυχημένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Super League 1 και την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το κλίμα στους ασπρόμαυρους δεν είναι και το καλύτερο δυνατό αλλά ο Ρουμάνος κόουτς έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να γυρίζει το διακόπτη και να παίρνει από τους παίκτες του το καλύτερο που μπορούν να δώσουν. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν αρκετά, αφού δε θα αγωνιστούν στην αποψινή αναμέτρηση οι Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Σίνσι Καγκάβα που δεν έχει δηλωθεί για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Απουσίες σίγουρα σημαντικές καθώς μετά τις περιορισμένες και αριθμητικά αλλά και ποιοτικά μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού δεν υπάρχει το βάθος πάγκου που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Ο αντίπαλος φυσικά είναι αδύναμος με τους ποδοσφαιριστές της Λίνκολν να μην είναι απόλυτα επαγγελματίες, αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο εφησυχασμού στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει κάποια βασικά στελέχη της ομάδας που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Η ενδεκάδα με την οποία πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Σίντκλεϊ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κούτσιας, Μουργκ, Μιτρίτσα και Άκπομ.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ιρλανδός Ρόμπερτ Χάρβεϊ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γουέιν ΜακΝτόνελ και Ντάρα Κίγκαν και τέταρτος ο Νιλ Ντόιλ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ