Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ώρα Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό

Ώρες μείνανε για το τέλος των “εγγραφών” των ελεύθερων παικτών και ο Θρύλος είναι μια… ανάσα από τις υπογραφές με τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος θα προστεθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών για να κάνει τη διαφορά στα “φτερά”.

Ο έμπειρος εξτρέμ από το Κάπο Βέρντε προβάρει τα ερυθρόλευκα καθώς υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και συζητούσαν μέχρι αργά χθες βράδυ, ακόμη και μετά το νικηφόρο ματς με την Αντβέρπ για το Europa League με 2-1 για κάποιες λεπτομέρειες που απέμεναν να ρυθμιστούν.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 30χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ θα υπογράψει εντός της ημέρας τριετές συμβόλαιο με απολαβές που θα αγγίζουν τα 1.200.000 ευρώ ετησίως.

Ο γεννηθής στο Ρότερνταμ πρώην εξτρέμ των ΠΑΟΚ, Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσέ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να παίξει μιας και τον τελευταίο μήνα ήταν εκτός και έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Europa League, καθώς η λίστα έχει κατατεθεί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ