Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μοναδικός στόχος η άνοδος!

Για μία θέση στο World Group 1 θα παλέψει η Εθνική ομάδα τένις απέναντι στην Λιθουανία στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου για το DAVIS CUP στις αθλητικές εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH στην Κρήτη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το οποίο αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά (ο οποίος δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στο πέλμα) , Μιχάλη Περβολαράκη , Μάρκο Καλοβελώνη, Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα με αρχηγό τον Απόστολο Τσιτσιπά και προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου θα αντιμετωπίσει του Λιθουανούς του Ricardas Berankis για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του παγκόσμιου τένις.

Η σειρά θα κριθεί στις 5 αναμετρήσεις (τέσσερις στα μονά και μία στα διπλά) αναλυτικά το πρόγραμμα :

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου :

12:00 Περβολαράκης – Grigelis και αμέσως μετά το τέλος αυτής της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η μάχη του Πέτρου Τσιτσιπά απέναντι στον Berankis.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου :

10:00 Περβολαράκης , Π.Τσιτσιπάς – Berankis,Grigelis και έπειτα θα ακολουθήσουν οι 2 εναπομείναντες μονές αναμετρήσεις Π.Τσιτσιπάς – Grigelis και Περβολαράκης – Berankis.

Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν από το κανάλι Cosmote Sport 6. Η παρουσία φιλάθλων στα court θα είναι περιορισμένη όπως προβλέπουν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ