Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πέδρο Μαρτίνς: «Καμία άλλη ομάδα δεν δείχνει τόσο κυριαρχική όσο εμείς… »

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 για την 3η ημέρα της Super League 1 και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρκετούς λόγους για να είναι χαρούμενος στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε…

Για το αν ήταν μήνυμα αυτό το παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός καταφέρνει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα και έχουμε πολλά να αλλάξουμε. Καμία ομάδα στο πρωτάθλημα δεν έχει δείξει αυτές τις ικανότητες που έχουμε εμείς. Σίγουρα θα έχουμε καλύτερη απόδοση».

Για τον Μασούρα: «Ο Γιώργος είναι ένας παίκτης του Ολυμπιακού με πολλές ικανότητες που είχε φανταστική απόδοση. Κανείς δεν είναι παίκτης του προπονητή, όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού».

Για τον Τικίνιο: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Τον ξέρω πολλά χρόνια και ξέρω τι μπορεί να προσφέρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι θα προσφέρει στο παιχνίδι μας. Πέρασε δύσκολες στιγμές και έμεινε πίσω. Ο Τικίνιο θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα τον Ολυμπιακό».

Για το ότι ο κόσμος φώναξε το όνομα του: «Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία. Η ομάδα μας θα τα πάει πολύ καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ. Είμαστε σίγουροι για το τι μπορούμε να κάνουμε. Πάντα είχαμε τη στήριξη του κόσμου. Είμαι ήρεμος και ικανοποιημένος και δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω».

Στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος κόουτς συμπλήρωσε για την καλή εμφάνιση του Κούντε: «Ναι και κυρίως το β’ μέρος που έκανε. Δεν θα μιλήσουμε μόνο για την τεχνική του αλλά και για την τακτική. Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει κάνει έως τώρα με τον Ολυμπιακό. Έχει μεγάλη βελτίωση. Ειδικά το έδειξε στο β’ μέρος».

Για τον Μασούρα: «Ο Γιώργος είναι πραγματικά ένας τέλειος επαγγελματίας. Ένας καταπληκτικός παίκτης που μας αρέσει να τον έχουμε στην ομάδα μας. Πάντα η απόδοσή του είναι σταθερή και ξέρει το πως να προσφέρει.

Ιδιαίτερα σήμερα καθώς μετά από τόσο καιρό εκτός δράσης κάποιος δεν θα περίμενε τόσο πολύ έντονη την επιστροφή του. Ήταν σε καλή φόρμα και έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση. Σήμερα μας απέδειξε το ότι είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και ότι μπορούμε να υπολογίζουμε πάνω του».

Για το τι άλλο κέρδισε από το ματς και γιατί έμεινε εκτός ο Μαντί Καμαρά: «Δεν είχα αμφιβολία ότι θα είχαμε πιο καλές εμφανίσεις. Γνωρίζουμε την ομάδα 4 χρόνια και ότι πάντα βρίσκει τον ρυθμό της. Είδαμε τον Τικίνιο να σκοράρει. Βλέπουμε την αυτοπεποίθηση που κερδίζει σιγά σιγά και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

Αποφασίσουμε να προστατεύουμε κάποιους παίκτες μας. Αποφασίσαμε πως ο Κούντε ήταν σε πιο καλή κατάσταση για να αποδώσει. Αποφασίσουμε να ξεκουράσουμε τον Μαντί, τον Σωκράτη και τον Ελ Αραμπί».

Για την αγάπη του κόσμου: «Κάνω τη δουλειά μου και ελπίζω να ανταποκρίνομαι πάντα στις προσδοκίες του κόσμου μας. Κάνω το καλύτερο και ελπίζω αυτό που κάνουμε να αρέσει στους φιλάθλους μας».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ