Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τι θα δούμε: ‘Nick Diaz VS Robbie Lawler’.

Σε αυτή την νέα σειρά για το MMA θα βλέπουμε μαζί και θα αναλύουμε τους σημαντικότερους αγώνες που θα λαμβάνουν μέρος στα πιο σημαντικά event της χρονιάς.

Ας αρχίσουμε με τον Nick Diaz που επιστρέφει στο οκτάγωνο μετα από σχεδόν 6 χρόνια:

Είναι αλήθεια πως δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα παρουσιάσει ο Nick μετά από τόσα χρόνια μαχητικής αδράνειας. Γνωρίζουμε με σιγουριά ότι είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, ο οποίος δεν έχει αφήσει ούτε μισή μέρα χωρίς να προπονηθεί. Βέβαια ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους και αυτό ισχύει και για το Αμερικανό. Εάν το Boxing του είναι τόσο καλό όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια, τότε θα δούμε κάτι το εξαιρετικό. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Προσωπικά, το βίντεο του Diaz να κάνει shadow Boxing με προβλημάτισε. Φαίνεται αργός και κάπως εκτός τόπου και χρόνου. Οι απορίες μας θα λυθούν μόλις χτυπήσει το καμπανάκι για την έναρξη του αγώνα.

Robbie Lawler: Βρίσκεται στα τελειώματα της καριέρας του. Έχει αντιμετωπίσει τους κορυφαίους και έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλους. Έχει την δύναμη να στείλει οποιοδήποτε άνθρωπο για ύπνο. Το Grappling του είναι αδύναμο αλλά δεν μπορείς να τον πάρεις εύκολα κάτω. Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ενεργός μαχητής και αγωνίζεται τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο. Πιο έτοιμος από τον Diaz και θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα του το 2004. Κατά την γνώμη, έχει την εμπειρία αλλά και τις ικανότητες να πάρει μια εύκολη νίκη. Όλα αυτά βέβαια στην θεωρία.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ