Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλεισμός για Ολυμπιακό Βόλου!

Αχέρων Καναλακίου-Ολυμπιακός Βόλου 1-1 (2-1 στην παράταση)

Στο Καναλάκι της Πρέβεζας ο τοπικός Αχέρων κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έδειξε αρκετές αγωνιστικές αδυναμίες!

Οι φιλοξενούμενοι του Βόλου προηγήθηκαν στο σκορ στο 27’ με την κεφαλιά του Στάμου ύστερα από ωραία σέντρα του Κόλα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση-απάντηση στο 45’ όταν ο Μαρκοπουλιώτης έστειλε καταλάθος την μπάλα στην εστία της ομάδας του, στην προσπάθειά του να την απομακρύνει!

Η κανονική διάρκεια του ματς δεν ανέδειξε νικητή, κάτι το οποίο έγινε στην παράταση! Συγκεκριμένα στο 93’ ο Παπανίκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ξενοδόχοφ γράφοντας το 2-1 για τον Αχέροντα, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης!

Αχέρων Καναλακίου: Βλάχος, Καπίας (91’ Σακάς, 119’ Βέρμπης), Φράγκος, Παπανίκου, Κωνσταντίνου, Νταντίδης, Κυριάκης (90’ Νικολάου), Εβραΐζογλου (63’ Κωσταμένας), Ροβίνας (74’ Θεοδωράκης), Σδράβος, Τσούτσης (74’ Γεωργίου).
Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης (119’ Φιλίποβιτς), Γραικός (84’ Κόκας), Στάμου, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα (108’ Χατζής) , Ντουάρτε (84’ Σουλεϊμάν), Κουντουριώτης, Χατζηπιρπιρίδης (46’ Βερνάρδος), Χάσεκ (71’ Μπάτροβιτς), Σιαφά.

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ