Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άλωσε την Πόλη ο σπουδαίος Ολυμπιακός

Απόλυτος… βασιλιάς ο Ολυμπιακός στην Πόλη και το “Σουκρού Σαράτσογλου” τα είχε όλα και τα έβγαλε στο χορτάρι ισοπεδώνοντας την Φενέρ με 0-3 χάρη σε γκολ του Τικίνιο μόλις στο 7′ και δυο από τον Μασούρα στο 62′ και στο 68′ και πλέον οι Πειραιώτες είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο.

Το 4-1-4-1 του Πέδρο Μαρτίνς με τον Μπα δεξί μπακ και το γρήγορο γκολ του Τικίνιο στο 7′, έκαναν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους Πειραιώτες που έλεγξαν το ματς στη συνέχεια και μάλλον εύκολα έβγαλαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 0-1.

Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, έκαναν αρκετές φάσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν δοκάρι με τον Πέλκα αλλά τα γκολ τα είχε ο Θρύλος στις κόντρες του και μάλιστα με τον… ριμπάουντερ Μασούρα ο οποίος μετά από σουτ των Μαντί και Αγκιμπού έγραψε το 0-2 και το 0-3 αντίστοιχα στο 62′ και στο 68′.

Πλέον ο Ολυμπιακός μετά το εξαιρετικής σημασίας διπλό στην Πόλη, πάει στη Φρανκφούρτη και αν επικρατήσει της Άιντραχτ ουσιαστικά τελειώνει την υπόθεση πρωτιά στον όμιλο και θα περάσει απευθείας στους “16” του Europa League.

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Γήπεδο: Σουκρού Σαράτσογλου

Διαιτητής: Ερνάντεθ (Ισπανία)

Σκόρερ: 6’ Τικίνιο, 63’, 68’ Μασούρας

Κίτρινες: 38’ Ρέαμπτσιουκ, 42’ Σισέ, 42’ Βαλέντσια, 45’ Μπα, 72’ Ζάιτς.

Συνθέσεις:

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Αλτάι, Κιμ, Σαλάι, Νόβακ, Σάμουελ, Γιαντάς (75’ Γκιουμούσκς), Γκουστάβο (70’ Ζάιτς), Καντίογλου, Ρόσι (70’ Μπερίσα), Πέλκας, Βαλένσια (75’ Μέγερ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μπα (46’ Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (89′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Μασούρας (89′ Βαλμπουενά), Ονιεκούρου (63’ Κούντε), Αγκιμπού Καμαρά, Τικίνιο (86′ Ελ Αραμπί).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ