Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πέδρο Μαρτίνς: «Για αυτό έβαλα δεξί μπακ τον Μπα, στα καλύτερα του ο Τικίνιο»

Σε πελάγη ευτυχίας μετά το 0-3 στην Πόλη επί της Φενέρ, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως πίστευε στη νίκη αλλά δεν περίμενε να έρθει με τέτοιο εύρος και φυσικά δεν πετάει στα σύννεφα καθώς υπάρχει και συνέχεια με ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιο αναλυτικά τόνισε:

“Πιστεύαμε στη νίκη, δεν ξέραμε το εύρος της και πώς θα έρθει. Τα νούμερα δείχνουν πως ήταν εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν. Αν οι ευκαιρίες της Φενέρ είχαν αξιοποιηθεί, θα ήταν διαφορετικό ματς. Όπως διαφορετικό θα ήταν αν δεν βάζαμε νωρίς γκολ. Εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί και ήταν δίκαιη και όμορφη νίκη”.

Για την επιλογή της ενδεκάδας και στη χρησιμοποίηση του Μπα στη θέση του δεξιού μπακ: “Η επιλογή της 11άδας έγινε με πολλή δουλειά και προσεκτική παρατήρηση του αντιπάλου. Παίζει με επιθετικούς παίκτες μπροστά, ξέραμε ότι θα ασκήσει πίεση.

Χρειαζόμασταν τον Μπα σε αυτή τη θέση, παρότι δεν είναι η φυσική του, για να μπορεί να αντισταθεί στην πίεση και σε ένα γήπεδο ζεστό. Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο, θέλαμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μπα. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο, η επιλογή λοιπόν είχε να κάνει με τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του αγώνα”.

Για τη συνεργασία του Τικίνιο με τον Αραμπί: “Είναι ευχάριστο που έχω τόσους παίκτες σε καλή κατάσταση. Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και ο Βαλμπουενά και ο εκτελεστής Αραμπί. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και όλοι θα χρησιμοποιηθούν. Η ομάδα αυτή θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο. Ο Τικίνιο είναι αυτή τη στιγμή σε καλύτερη φάση”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ