Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ – Λαύριο

ΠΑΟΚ mateco και Λαύριο Megabolt θα αναμετρηθούν για 1η φορά στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League (02/10, 17:00). Για τον «Δικέφαλο του Βορρά», το πρόσημο των αγώνων με τους οποίους μπαίνει στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα είναι οριακά θετικό, αφού μετράει 15 νίκες & 14 ήττες. Ως γηπεδούχος έχει καλύτερο απολογισμό με 8 νίκες και 5 ήττες, ενώ οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 13 φορές στο πλαίσιο της Μπάσκετ Λιγκ, με τους «ασπρόμαυρους» να μετράνε 9 νίκες έναντι τεσσάρων της Αθηναϊκής ομάδας. 

 

ΠΑΟΚ 

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν με το 1ο του κλέψιμο στη φετινή σεζόν, θα γίνει ο 12ος ξένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που θα φτάσει τα 50.

Ο Ζερμέιν Λοβ χρειάζεται 4 πόντους, για να φτάσει τους 700 στη Stoiximan Basket League.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς απέχει 3 κλεψίματα από τα 200 στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League.

 

ΛΑΥΡΙΟ

Ο Βασίλης Μουράτος αν πετύχει τρίποντο του στη νέα Stoiximan Basket League, θα γίνει ο 10ος παίκτης του Λαυρίου Megabolt στην κατηγορία που θα φτάσει τα 50.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης αν μαζέψει 3 αμυντικά ριμπάουντ, θα γίνει ο δεύτερος παίκτης του Λαυρίου Megabolt στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα μετά τον Γιάννη Κουζέλογλου, που θα φτάσει τα 200.

Ο Πέτρος Γερομιχαλός θέλει 9 πόντους, για να γίνει ο 16ος που θα φτάσει τους 300 με το Λαύριο Megabolt στη Stoiximan Basket League. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ