Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει ο Βόλος τις υψηλές πτήσεις!

ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Πορεία πρωταθλητισμού συνεχίζει να κάνει ο Βόλος, καθώς πέτυχε την 4η νίκη του κερδίζοντας σχετικά εύκολα τον Αστέρα με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο με το γκολ-πέναλτι του Φαν Βέερτ στο 18ο λεπτό. Η φάση προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα του Αστέρα, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χεριά του και ανέτρεψε τον Ρεγκατέν. Ο Αστέρας είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς στο 42’ αλλά οι Μπαράλες, Κρέσπι και Μουνάφο αστόχησαν διαδοχικά μέσα από την περιοχή!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βόλου φάνηκε να «κλειδώνει» τη νίκη στο 79’ όταν ο Ρεγκατέν από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή σέρβιρε στον επερχόμενο Φεράρι που σκόραρε για το 2-0 πλασάροντας ιδανικά τον Παπαδόπουλο. Στο 85’ οι Αρκάδες κατόρθωσαν να μειώσουν με υπέροχο γκολ του Σόνι, ο οποίος με ένα γυριστό σουτ νίκησε τον Κλέιμαν για το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα ο Βόλος ήταν εκείνος που παραλίγο να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως η κεφαλιά του Ροσέρο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου!

ΝΠΣ Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ (46′ Κλέιμαν), Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Πουρίτα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (73′ Σοάρες), Φερνάντες (86′ Γκιουλέν), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (59′ Ροσέρο), Φαν Βέερτ (86′ Τερεζίου)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Αλβάρες (75′ Τασουλής), Ατιένθα, Καστάνιος, Καρμόνα, Βαλιέντε (80′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος (63′ Μπενίτο), Σίτο, Κρέσπι (75′ Ριέρα), Μπαράλες (63′ Σόνι)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ