Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δύο ελληνικές ομάδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (Live streaming)

Διομήδης Άργους και Δράμα αναμετρώνται σήμερα (Σάββατο) στις 18:00 στο Γήπεδο Νέας Κίου με στόχο την συνέχεια στην τρίτη κατά σειρά ευρωπαϊκή διοργάνωση του χάντμπολ.

 

Στο πλαίσιο του 2ου γύρου του EHF European Cup η κληρωτίδα έβγαλε αναμέτρηση μεταξύ δύο ελληνικών ομάδων. Με τον Διομήδη Άργους να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα καθώς διαθέτει ευρωπαϊκές παραστάσεις όπως και ευρωπαϊκό τίτλο (Challenge Cup) τον οποίο κατέκτησε την σεζόν 2011-12 νικώντας την ελβετική ομάδα,Wacker Thun με συνολικό σκορ 46-45. Oι δύο φορές πρωταθλητές Ελλάδος έρχονται με ανεβασμένο το ηθικό από τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αντιθέτως για την Δράμα είναι η πρώτη της χρονιά στην Ευρώπη ευελπιστώντας για μια αξιοπρεπή πορεία προερχόμενη και από νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα απέναντι στην Νάουσα ενώ μετράει τρεις νίκες και μια ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα η Δράμα για να αγωνιστεί σήμερα απέκλεισε στον 1ο γύρο την περσινή Κυπελλούχο Βοσνίας (Sloboda) κερδίζοντας την με το συνολικό σκορ 47-46.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι μίλησε ο προπονητής του Διομήδη Άργους , Νίκος Γεωργιάδης λέγοντας πως: ”Η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκούς αγώνες μας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ θα προσθέσουν και υπερπολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες στους παίκτες μας ” .

Οι Ιλίρ Κρανσίκι και Εσρέφ Μπεκίρι από το Κόσοβο θα διευθύνουν την αναμέτρηση, η οποία θα μεταδοθεί στις 18:00 από το επίσημο κανάλι του Διομήδη Άργους στο youtube.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ