Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Φιλική ήττα του Λεβαδειακού από τον ΟΣΦΠ Β΄

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας σεζόν του πρωταθλήματος της Super League 2(που εκτός απρόοπτου θα αρχίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου), ο Λεβαδειακος πραγματοποίησε ένα ακόμα φιλικό στο δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», αυτή την φορά με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού ( η οποία θα αγωνιστεί και αυτή στη ίδια κατηγορία του βόρειου ομίλου), υποχρεώνοντας τους Βοιωτούς στην πρώτη τους εντός έδρας φιλική ήττα με σκορ 0-1.

Η αναμέτρηση ήταν μέτρια από άποψης θεάματος και για τις δυο ομάδες να πραγματοποιούν λιγοστές φάσεις στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ που έμελλε να κρίνει την συνάντηση σημειώθηκε στο 43’ όταν ο Μαρίνος (πέρσι αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) εκτέλεσε φάουλ και ο Καλογερόπουλος με το κεφάλι πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Σαμασά.

Από σήμερα το μυαλό των Βοιωτών βρίσκεται στο παιχνίδι κυπέλλου της Τρίτης απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο υψηλότερης κατηγορίας όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης, έχοντας ως στόχο και οι δυο ομάδες μια καλή πορεία στην διοργάνωση.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Σαμασσά, Μανιώτης (58’ Λινάρδος), Νίκας (75’ Καραμπάς), Τσάπρας (58’ Λιάγκας), Μουτίνιο (58’ Βρακάς), Παναγιώτου (58’ Βήχος), Δούμτσιος (58’ Πολέττο), Μπαχανάκ, Αραβίδης (23’ λ. τρ. Νίλι), Βλάχος (58’ Αλμπάνης), Κονέ (30’ λ. τρ. Χάμμοντ).

Για τον ΟΣΦΠ Β’ έπαιξαν οι:
Καραργύρης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Σαπουντζής, Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος, Μπα, Βοΐλης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:
Στουρνάρας, Νίκας Δ., Κινκουέ, Κεραμίδας, Μαυρουδής, Τσέλιος και Πινακάς.

 

 

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ