Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γκαράς: «Στόχος μας όλοι οι φετινοί τίτλοι και η πρωτιά στο πρωτάθλημα»

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρεμιέρα με νίκη στην 1η αγωνιστική του League cup σήμερα ( 7/11) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο επικρατώντας με 3-0.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο λίμπερο της ομάδας Δημήτρης Γκαράς προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις, αναφορικά με την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και σήμερα έκανε το 1ο βήμα στο league cup. Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟ είναι το φαβορί για τη φετινή χρονιά;

«Οι στόχοι του Παναθηναϊκού φέτος είναι να διεκδικήσουμε τους τίτλους. Να πάρουμε κύπελλο και league cup. Αν και είναι ακόμη νωρίς γιατί μεσολαβούν και τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Φοίνικα, οι οποίοι φέτος θα διεκδικήσουν και εκείνοι το πρωτάθλημα.

Θέλουμε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα γιατί φέτος έχει αλλάξει η διοργάνωση του πρωταθλήματος είναι οι βαθμοί. Αλλά όπως είπα είναι ακόμη νωρίς. Οι ομάδες δεν έχουν φτάσει ακόμη στο ανώτερο επίπεδο.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και αφού παίξουμε με αυτές τις ομάδες, θα δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, τι πρέπει να βελτιώσουμε, που να εστιάσουμε και να διορθώσουμε ότι χρειαστεί και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Επειδή όπως είπες και εσύ είναι νωρίς η συζήτηση για πρωτάθλημα καθώς δεν έχετε παίξει ακόμη με τους τρεις συνδιεκδικητές, είχαμε δει στο μεταξύ σας φιλικό με τη Σύρο ένα ντέρμπι και νομίζω ότι σχηματίστηκε μία εικόνα.

« Τέσσερις ομάδες φέτος οι οποίες είναι πολύ καλές και παίζουν θεαματικό βόλεϋ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και σίγουρα ανεβαίνει  το επίπεδο, οι αναμετρήσεις και σίγουρα θα υπάρξει περισσότερο ενδιαφέρον.

Παίξαμε με τη Σύρο και όντως είδαμε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός που έπαιξε με τη Σύρο, μπορεί φαινομενικά να ήταν εύκολο το 3-0 που επικράτησε ο Ολυμπιακός, αλλά σε ένα ή δύο σετ έφτασαν στον πόντο.

Καταλαβαίνεις δηλαδή ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές μεταξύ των ομάδων. Από εκεί και πέρα όποια ομάδα είναι στην καλύτερη κατάσταση στο μεταξύ τους παιχνίδι και το εκμεταλλευτεί, αυτή θα είναι και η πρωταθλήτρια».

 

 

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ