Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θέλει Στέρλινγκ η Μπαρτσελόνα

Τον Ραχίμ Στέρλινγκ φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μπαρτσελόνα τον οποίο μάλιστα θέλει να ντύσει στα κυανέρυθρα από τον ερχόμενο Ιανουάριο σύμφωνα με αγγλικά αλλά και ισπανικά μέσα.

 

Η κακή πορεία των «μπλαουγκράνα» στο ισπανικό πρωτάθλημα με την απογοητευτική 9η θέση αλλά και η μέτρια στο Champions League, έχουν φέρει αλλαγές στην ομάδα. Η απόλυση του Κούμαν και η παράλληλη έλευση του Τσάβι έδωσαν το έναυσμα για δραστικές κινήσεις. Με πρώτη και πιο εντυπωσιακή την επιστροφή στο Καμπ Νου του Ντάνι Άλβες μετά από 5 χρόνια.

Εκτός όμως από τον 38χρονο πια Βραζιλιάνο αμυντικό, Τσάβι και διοίκηση της Μπαρτσελόνα σκοπεύουν να συνεχίσουν την ενίσχυση του συλλόγου με πρώτο όνομα στη λίστα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να είναι αυτό του Ραχίμ Στέρλινγκ. Κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι ο διεθνής Άγγλος επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν αλλά και από τις δηλώσεις του ίδιου ότι δε θα ήταν αντίθετος στο ενδεχόμενο μετακόμισής του σε άλλο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του Στέρλινγκ με τους «πολίτες» λήγει το καλοκαίρι του 2023 και ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρά την έλλειψη εμπιστοσύνης που του δείχνει τον θεωρεί σημαντικό κομμάτι του ρόστερ της ομάδας και δε θέλει να τον χάσει. Αντικρουόμενες εν μη τι άλλο συνθήκες και καταστάσεις και μένει να φανεί ποια θα επικρατήσει στο φινάλε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ