Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έτοιμες να γράψουν ιστορία! (Video)

Δύο σετ μακριά από το όνειρο της πρώτης της πρόκρισης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ η οποία υποδέχεται στις 18:00 στο PAOK Sports Arena, την Αστερίξ, στη ρεβάνς του 0-3 μέσα στο Βέλγιο την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ σημειώνει συνεχή βήματα προόδου και θέλει να το επιβεβαιώσει σημειώνοντας απόψε τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του. Αυτή θα είναι η πρόκριση στους «16» του Women’s CEV Cup η οποία για να επιτευχθεί χρειάζεται οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου να πάρουν 2 σετ απέναντι στις Βελγίδες.

Η ψυχολογία μετά και την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Λαμία για τη Volleyleague Γυναικών το περασμένο Σάββατο είναι σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι έτοιμοι για να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Σε δηλώσεις της πριν από την ιστορική αυτή αναμέτρηση η διεθνής κεντρική του Δικεφάλου Άννα Καλαντάτζε κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» και τόνισε πόσο σημαντική θα είναι η βοήθειά του στην προσπάθεια της ομάδας να περάσει στον επόμενο γύρο.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το κανάλι του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο ΥουTube (AC PAOK TV – μόνο για μέλη).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ