Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο ΠΑΟΚ στη Νίκαια

Στη Νίκαια θα φιλοξενηθεί το απόγευμα στις 17:15 (COSMOTE Sport 2) ο ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague 1 με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

 

Ιωνικός και ΠΑΟΚ κοντράρονται ξανά ύστερα από 15 χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος, όσο ήταν και το διάστημα απουσίας των Νικαιωτών από τη μεγάλη κατηγορία.

Ο Δικέφαλος μετά και την ήττα από τον Άρη ψάχνει απεγνωσμένα το νικηφόρο αποτέλεσμα καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου και αν θέλει να έχει έστω μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτησή του πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του και το κυριότερο να αρχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Οι Θεσσαλονικείς κατέβηκαν στην πρωτεύουσα χωρίς τους Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα και Κρέσπο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σε αυτούς προστέθηκε και ο Ροντρίγκο που έχασε κάποιες προπονήσεις μέσα στη βδομάδα λόγω ίωσης και κρίθηκε ανέτοιμος. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζ.Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Από την άλλη ο 12ος Ιωνικός θέλει τους βαθμούς για να ανασάνει βαθμολογικά και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Δημήτρη Σπανό αποτελεί ο Ροτζέριο Τουράμ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Η αποστολή της ομάδας της Νίκαιας αποτελείται από τους: Αναγνωστόπουλος,  Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Αθανάσιος Τζήλος με βοηθούς τους Απτόσογλου και Τριανταφύλλου ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης. Όσον αφορά το VAR, εκεί θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ