Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συναρπαστικό φινάλε με Χ!

ΑΕΛ – Βέροια 1-1

Κακό ποιοτικά παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας. Οι συγκινήσεις του ματς ήρθαν στο τέλος με τα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα!

Σχεδόν καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η φιλοξενούμενη Βέροια ήταν εκείνη που είχε ως επί το πλείστον τον έλεγχο και προσπαθούσε να βρει τις επιθετικές λύσεις. Αντίθετα η ΑΕΛ προβλημάτισε με την εμφάνισή της καθώς μόνο στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή του Βελλίδη.

Η Βασίλισσα του Βορρά προηγήθηκε στο σκορ στο 90’ με το δυνατό σουτ του Φοφανά, όμως η ΑΕΛ απάντησε στο 92’ με το γυριστό σουτ του Ακούνια παίρνοντας έτσι την ισοπαλία με ένα συγκλονιστικό φινάλε!

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (64′ λ.τρ Θ. Παπαγεωργίου), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ταχάρ (55′ Νικολιάς), Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (71′ Κ. Παπαγεωργίου), Συμελίδης (55′ Γλυνός), Μπαντιμπανγκά (71′ Γιάκος), Ακούνια.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (68′ Ράμος), Μούργος (81′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (68′ Φοφανά), Πασάς (86′ Δημόπουλος).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ