Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Της έκλεψε τη νίκη!

Νίκη Βόλου – Ξάνθη 0-1

Διπλό και τρεις βαθμοί για τους «Ακρίτες» μέσα στον Βόλο απέναντι στη Νίκη, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με μια πικρή ήττα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Οι κυανόλευκοι του Βόλου είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα και με τους Μιράντα, Ροχάνο να βάζουν δύσκολα στους αμυντικούς της Ξάνθης!

Μόλις στο 5’ το αδύναμο πλασέ του Ροχάνο από καλή θέση μπλοκαρίστηκε από τον τερματοφύλακα Ίτσο. Στο 23’ κάθετη πάσα του Μιράντα προς τον Ροχάνο, το πλασέ του οποίου αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Ίτσο! Ακολούθως ο Μιράντα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για τη Νίκη στο 30’ και στο 39’ όμως τα σουτ που επιχείρησε κατέληξαν άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν νευρικό και παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου. Στο 53’ ο Μιράντα σούταρε για να μπλοκάρει σταθερά ο Ίτσο. Στο 56’ ο Γκόμεζ για τους φιλοξενούμενους προσπάθησε να απειλήσει αλλά το πλασέ του κοντραρίστηκε και βγήκε κόρνερ. Σε μια ανύποπτη φάση στο 78’ μια μακρινή εκτέλεση φάουλ του Γκινσάρι βρήκε με ακρίβεια το κεφάλι του Παπάζογλου, ο οποίος σκόραρε για το 0-1! Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα οι παίκτες της Ξάνθης με διάφορες καθυστερήσεις «έσπαγαν» τον ρυθμό και η Νίκη Βόλου έτσι δεν μπόρεσε ουσιαστικά ποτέ να βρεθεί σε θέση βολής για να ισοφαρίσει.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας (70′ Πάνος), Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (82′ Τζιώρας), Κάσσος, Μιράντα (90+’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ίτσο, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης (46′ Πολίμος), Μπάτζιος, Παπάζογλου (85′ Φαζός), Θυμιάνης, Τσέλιος, Γκόμεζ, Γκινσάρι, Μονρόζ (56′ Δόρης), Ιμπραΐμι (75′ Διαμαντόπουλος).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ