Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με ένα ματς λιγότερο το πρόγραμμα της Super League

Το παιχνίδι του Γηπέδου Καραϊσκάκη ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον έκτο της βαθμολογίας Άρη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League. Αναβλήθηκε το Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

Η Super League αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της Ριζούπολης ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένος για αύριο το απόγευμα (12/12), λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αναφέρει τα εξής: “Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.”

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι:

Σάββατο 11/12

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Αθηνών  17:15

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος  17:15

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ  19:30

Παναιτωλικός – Ιωνικός  19:30

Κυριακή 12/12

ΠΑΟΚ – Λαμία  17:15

Ολυμπιακός – Άρης  19:30

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ