Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χαμογέλασε στα χασομέρια!

Σημαντικό «τρίποντο» για τον Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις, καθώς με γκολ του Ισπανού, Ρετζίς Κρεσπί, επικράτησε του Παναιτωλικού 1-0 και ανέβηκε στην 8η θέση της Σούπερ Λιγκ, ενώ πλέον αρχίζει να κρυφοκοιτάζει και τα πλέι οφ… 

 

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο ματς, αλλά να είναι άστοχοι στις φάσεις που δημιούργησαν. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου πήρε τα ηνία του ματς, έβγαλε ωραίες συνεργασίες, χωρίς επίσης κάποιο αποτέλεσμα. Τελικά αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι Αρκάδες στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν από σέντρα του Άλβαρες, ο Μπενίτο μπήκε στην πορεία της μπάλας… αλλά πλάσαρε στο δοκάρι και ο Κρεσπί από κοντά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

 

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Τασουλής (65’ Αλβαρες) , Ιγκλεσίας (46’ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (86’ Μπενίτο), Ριέρα (65’ Τιλίκα), Σίτο (46’ Κρέσπι), Σονί, Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους (59’ Χουχούμης), Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (87’ Τσιγγάρας), Μόρσεϊ (42’ Καρέλης), Βέργος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ