Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Βόμβα με Μανωλά

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ντύσει ξανά στα Ερυθρόλευκα τον Έλληνα στόπερ και να ισχυροποιήσει κατά πολύ την άμυνά του.

Είναι γεγονός. Ο Κώστας Μανωλάς είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένες και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερα το απόγευμα της Πέμπτης (16/12).

Ό,τι δεν έγινε το καλοκαίρι με τον διεθνή αμυντικό της Νάπολι, θα γίνει τώρα, με τον Έλληνα άσο να πραγματοποιεί τη μεγάλη επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

Η εξαιρετική σχέση του άλλωστε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και η αγάπη του κόσμου της ομάδας προς το πρόσωπό του συνέβαλλαν στην θετική έκβαση της υπόθεσης και τη μεγάλη επιστροφή.

Ο 30χρονος στόπερ επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, όταν και είχε παραχωρηθεί από τους Πειραιώτες στη Ρόμα έναντι 15 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε στους Ρωμαίους και στη συνέχεια Νάπολι, πριν αποφασίσει να αφήσει το ιταλικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί για την ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του.

Ολυμπιακός και Νάπολι είχαν συνομιλήσει αρκετές φορές για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και αν και βρέθηκαν κοντά στο deal τον Αύγουστο, τελικά οι Ιταλοί δεν άφησαν τον Μανωλά να φύγει.

Λίγους μήνες μετά η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Κώστας Μανωλάς έχει περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και σήμερα το απόγευμα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνοντας σάρκα και οστά στην επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και του Ολυμπιακού να συνεργαστούν ξανά.

Οι Ιταλοί ήδη έγραφαν από το πρωί ότι κάτι τρέχει με τον Έλληνα στόπερ και στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι ο Σπαλέτι έχει καταλήξει και στον Νικολάου ώστε να τον αντικαταστήσει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ