Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης: Πήρε το τρίποντο (1-0) κόντρα στον Ιωνικό με ωραίο ποδόσφαιρο (photo)

Μία ακόμη νίκη ουσίας πέτυχε ο Άρης σήμερα καθώς στο τελευταίο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι επικράτησε με 1-0 κόντρα στον ανταγωνιστικό Ιωνικό, χάρη στο γκολ – πέναλτι του Καμαρά στο 49′.


 

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα κι όλας λεπτά πίεσε ψηλά και δημιούργησε φάσεις για να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα. Στο 5′ λεπτό ο Χουντεσιώτης απέκρουσε το σουτ του Καμαρά, στο 9′ ο Ιτούρμπε απείλησε από εκτέλεση φάουλ διώχνοντας δύσκολα οι αμυντικοί του Ιωνικού. Στο 15′ το σουτ του Εντιαγέ αποκρούστηκε από τους παίκτες του Ιωνικού με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ και στην αμέσως επόμενη φάση το κοντικό γύρισμα του Φαμπιάνο από την εκτέλεση κόρνερ έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Χουντεσιώτη. Μέχρι και το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού ο Άρης είχε τον πλήρη έλεγχο της κατοχής δίχως να πετύχει κάποιο τέρμα. Μετά το 30′ οι παίκτες του Άρη χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στον Ιωνικό να ανεβάσει τις γραμμές του ψηλότερα. Στο 31′ του σουτ του Μάναλη έδιωξε σε κόρνερ ο Κουέστα στην πρώτη ουσιαστική φάση του Ιωνικού στο παιχνίδι. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ιτούρμπε έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη καθώς σε τετ α τετ που έκανε πέρασε και τον Χουντεσιώτη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε ο Μύγας πάνω στη γραμμή κρατώντας το μηδέν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης πέτυχε το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα για τη συνέχεια. Στο 49′ ο Μαντσίνι κέρδισε το πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Καμαρά δίχως να αστοχεί γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Άρη. Στη συνέχεια ο Άρης δεν έμεινε εκεί και προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά οι ευκαιρίες του Εντιαγέ, Γκάμα και Φαμπιάνο δε βρήκαν στόχο. Στο 86′ ο Μάνος ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα, έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ όταν από δικό του σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το παιχνίδι δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και έτσι με το τελικό σφύριγμα του Διαμαντόπουλου ο Άρης πανηγύρισε μία ακόμη εντός έδρας νίκη.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα οι άνθρωποι του Άρη βράβευσαν 4 πρόσωπα του Ιωνικού και γνώριμα γι αυτούς του Άρη. Πιο συγκεκριμένα, τον προπονητή του Ιωνικού τον κ. Δημήτρη Σπανό, αλλά και τον βοηθό του κ. Σωτήρη Βίνο για την πολύτιμη συνεισφορά του και την άνοδο που πέτυχε με την ομάδα του Άρη, όπως επίσης και τους πρώην παίκτες του Άρη, Γιώργο Βαλεριάνο και Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο οι οποίοι χειροκροτηθηκαν θερμά από τον κόσμο του Άρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων : 

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ (78’ Γκάνεα), Ματίγια (78’ Μάνος), Σάσα, Ντιαγέ, Μαντσίνι (88’ Μπερτόγλιο), Ιτούρμπε (65’ Μπρούνο Γκάμα), Καμαρά (88’ Λόπεθ).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ρομάο (46’ Κιάκος), Τσιγκρίνσκι, Σάντσεθ, Κάνιας (89’ Μαντσούκας), Καμπράλ, Ντάλσιο, Μύγας (89’ Βαφέας), Βαλεριάνος, Λένις, Μάναλης.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ