Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Προπόνηση μετά από 12 μέρες

Επιστροφή στο παρκέ μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες για την ομάδα του ΠΑΟΚ, με το πρώτο γκρουπ των παικτών και προπονητών που «χτυπήθηκαν» από κορωνοϊό, να μπαίνει σήμερα στο γήπεδο, αφού πρώτα πέρασε τα απαραίτητα και αρνητικά τεστ. Ακολουθεί νέα προπόνηση αύριο (25/12) ανήμερα των Χριστουγέννων, εν όψει της προετοιμασίας του παιχνιδιού απέναντι στην Ιγκοκέα για το Τσάμπιονς Λιγκ (29/12, 19:30), το οποίο θα κρίνει την 2η & την 3η θέση του ομίλου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

«Οι συνθήκες σίγουρα δεν είναι και οι καλύτερες. Υπάρχει όμως διάθεση, υπάρχει επιθυμία και εφόσον υπάρχει και υγεία, όλα θα πάνε καλά!

Αισίως είμαστε πλέον οκτώ, ωστόσο ο δρόμος για την κανονικότητα και την ενσωμάτωση των υπολοίπων παικτών είναι μακρύς. Για ξεκίνημα οι 8 καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ mateco ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θα είναι στο γήπεδο και αύριο, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mateco, είναι απέναντι στην Igokea στις 29/12 (19:30), σε ένα ματς που θα κρίνει την 2η και 3η θέση του ομίλου και μαζί το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Play-in του Basketball Champions League».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ