Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη Γαλλία μέσω Πανοράματος για το όνειρο

« Είμαι έτοιμη , δεν μπήκα σε δεύτερες σκέψεις. Από την ηλικία των 14-15 ετών έλεγα πως θέλω να φύγω στο εξωτερικό ,να δημιουργήσω και να ζήσω μόνη μου ».

Αφήνει φίλους, συγγενείς, συναθλήτριες ,αντιπάλους και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου η 20χρονη Χριστιάνα Κυρικλίδου θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την πόλη Μονλυσόν . Εκεί όπου θα αγωνίζεται πλέον με την φανέλα της γαλλικής ομάδας, Blanzat Sport Montlucon, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας (Nationale 1) .

Γεννημένη στην Βέροια 19/8/2001 και σε οικογένεια με παράδοση στο χάντμπολ καθώς τόσο η μητέρα της όσο και η γιαγιά της ήταν αθλήτριες και μετέπειτα προπονήτριες . Η Χριστιάνα ξεκίνησε από την ομάδα της πόλης, τον Φέρωνα πριν πάει στον ΠΑΟΚ και μετέπειτα στο Πανόραμα .

Η αθλήτρια και σπουδάστρια φυσικοθεραπείας μίλησε στην ιστοσελίδα Αθλητικός Κόσμος για την μεταγραφή της στην γαλλική ομάδα, την πρόταση που είχε και πέρυσι από σύλλογο του εξωτερικού και την δίψα για κάτι καινούργιο:   « Ήταν ένα απωθημένο καθώς και πέρυσι είχα μια πρόταση από γαλλική ομάδα αλλά τελευταία στιγμή δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Είναι το καλύτερο δώρο και ιδανικό ξεκίνημα για το 2022. »

Για την διοίκηση που έδωσε το ΟΚ να γίνει η μεταγραφή : « Δεν μπήκε κανένα εμπόδιο από την ομάδα, δεν υπήρχε καμία ένσταση αντιθέτως έδειξαν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους » . 

Η προπονήτρια της στο Πανόραμα, Έλλη Κουμιτσάρσκα μίλησε στην ιστοσελίδα Αθλητικός Κόσμος : « Αγαπάει το χάντμπολ και ήθελε να βγει στο εξωτερικό. Η απόφαση της είναι συνειδητή και η μεταγραφή ήρθε σε πολύ καλή χρονική στιγμή . Βέβαια για να φτάσει ως εδώ δεν ήταν εύκολο καθώς χρειάστηκε πολύ υπομονή, κόπο , δουλειά και ιδρώτα » .

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ