Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Περιστεριώτης ο Τζοβάρας

Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Τζοβάρα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι τη σεζόν 2023-24. Ο 22χρονος μπακ από τον Βόλο, είναι η δεύτερη προσθήκη για τους Περιστεριώτες κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ύστερα από αυτήν του Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τζοβάρα με μεταγραφή από τη Νίκη Βόλου, με τον νέο μας ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Ο Γιώργος Τζοβάρας είναι 22 ετών (3/11/99), αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις και τα πλάνα του Κρις Κόλμαν, αποτελώντας τη δεύτερη προσθήκη για τον φετινό Ιανουάριο.

Άρχισε την καριέρα του από τα Καλά Νερά Βόλου και την Α.Ε. 2002 και το 2015 έκανε το μεγάλο βήμα για να ενταχθεί στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης αποτέλεσε σταθερό μέλος των μικρών ομάδων και παράλληλα ήταν μέλος στην Εθνική Παίδων, Νέων και Ελπίδων.

Το 2019 αποχώρησε με μεταγραφή στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και από εκεί αποχώρησε έναν χρόνο αργότερα για να ενταχθεί στον Απόλλωνα Λάρισας. Τον Απρίλιο του 2021 επέστρεψε στον Βόλο για τη Νίκη Βόλου, με την οποία πραγματοποίησε 26 συμμετοχές.

Καλώς ήρθες, Γιώργο!

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Νίκη Βόλου και προσωπικά τον κ. Παπακωνσταντίνου για την πορεία των διαπραγματεύσεων μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ