Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Αυτοκτόνησε» ο Πανσερραϊκός…

Ένα ματς που θύμισε κατά πολύ αυτό με τον Απόλλων Πόντου όπου ο Πανσερραϊκός ανατρέποντας το 0-1 σε 2-1, κατάφερε και ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα του, οι Σερραίοι δεν κατάφεραν ούτε και τώρα να «γευτούν» τη χαρά της νίκης. Αυτή τη φορά αντίπαλος των «κόκκινων» ήταν ο Θεσπρωτός όπου στο ημίχρονο κέρδιζαν με 2-0, άλλα στο β’ μέρος και πάλι είχαμε εναλλαγή συναισθημάτων καθώς η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα κατάφερε και γύρισε το ματς σε 2-2 παίρνοντας σπουδαίο βαθμό. 

Με τον Άγγελο Διγκόζη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «λιονταριών» επιστρέφοντας στη σερραϊκή ομάδα, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Ντίαζ και Στίνα, ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε ιδανικά το α’ μέρος με τον Κανίς να σκοράρει στο 17’ ανοίγοντας το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 45’ έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του μπαίνοντας στα αποδυτήρια με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στο β’ μέρος όμως οι «κιτρινόμαυροι» αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους έδινε το δικαίωμα να μπουν ξανά στο ματς και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τον Κωνσταντίνου στο 56’ (2-1). Σα να μην έφτανε αυτό για τους Σερραίους, στο 76’ ο Σαραντίδης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 «παγώνοντας» το Δημοτικό γήπεδο Σερρών και τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Οι Σερραίοι έχασαν μια πολύ καλή στιγμή στις καθυστερήσεις με τον Ντίαζ να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Κίναλη.

 

Πανσερραϊκός (Α. Διγκόζης): Κατσικάς, Κασμερίδης (61′ Γιανναράκης), Δημητρίου, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Έππας, Κόντσι (61′ Χαϊνταρά) (80’ Παπαβασιλείου), Ανάκογλου (65′ Ντίαζ), Κανίς, Μέσσι (80’ Στίνα).

Θεσπρωτός (Χ.Ρ. Ρότσα): Κίναλης (82′ λ.τ Παππάς), Γώγος, Ζιώγας, Ντι Αλέσσιο, Στεργίου (46′ Λύγκας), Γεωργούσης, Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (46′ Βασιλάκης), Σαραντίδης, Διγκόζης, Ρομέρο.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Δημόπουλος (Φλώρινας)

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ