Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στο γκολ κρίθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι!

ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 1-0

Σπουδαίο ματς και ντέρμπι Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας με την ΑΕΛ να βγαίνει νικήτρια απέναντι στη Νίκη Βόλου!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ευκαιρία μόλις στο 2’ με τον Μπάγιτς να απομακρύνει το πλασέ του Γιάκου. Στη συνέχεια η ομάδα της Νίκης έχασε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει με την πιο κλασική να καταγράφεται στο 25’ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Ροχάνο! Κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΛ πέτυχε το γκολ στο 45’ όταν ο Μαυριάς σούταρε και ο Μπάγιτς έκανε λανθασμένη επέμβαση με την μπάλα να κυλάει εντός της εστίας του!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ παρουσιάστηκε καλύτερη στη μεσαία γραμμή, έκλεισε τους χώρους και μέσα σε ένα πεντάλεπτο (65’- 70’) έχασε τρεις κλασικές φάσεις για να διπλασιάσει τα τέρματά της όμως είτε το δοκάρι είτε ο Μπάγιτς της στέρησαν το γκολ! Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε στη Νίκη και συγκεκριμένα στο 87’ όταν ο Κάσσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Mπέρτος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (76’ Γλυνός), Όγκμποε, Γιάκος (85’ Ραμίρεζ), Ακούνια
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Mπάγιτς, Aνδρέου, Αλιατίδης (66’ Γρομητσάρης), Πάνος, Τσιμπούκας (54’ Βασιλείου), Κάσσος, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (54’ Βλαχομήτρος), Γκαρσία, Ροχάνο (54’ Τζιώρας)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ