Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Επιβλητική Σάκκαρη και πρόκριση στον 3ο γύρο! (Video)

Το καλύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά πραγματοποιήσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπερνώντας το εμπόδιο της Zheng με 2-0 (6-1,6-4 σετ) , προχωρώντας έτσι στον 3ο γύρο του Αustralian Open.

Πολύ βελτιωμένη εμφανίστηκε η Μαρία σε σχέση με τον αγώνα της Δευτέρας ανεβάζοντας  την απόδοση της και κυριαρχώντας στο court.

Αναλυτικά στο 1ο σετ έχασε μόλις το πρώτο game του ματς και στην συνέχεια εξαπέλυσε μία αντεπίθεση η οποία της επέτρεψε να φτάσει στην κατάκτηση 6 συνεχόμενων game ”κλείνοντας” έτσι το 1ο σκέλος  της αναμέτρησης απέναντι στην 19χρονη αντίπαλο της. Τα επιτυχημένα πρώτα σερβίς της , που μαρτυρά το ποσοστό 69% επιτυχίας , άνοιξαν τον δρόμο σε μία εύκολη επικράτηση.

Στο 2ο σετ η ιστορία ήταν διαφορετική με την Κινέζα να ”πατάει” καλύτερα στο court και βρίσκοντας ρυθμό προβλημάτισε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία μάλιστα έχασε 2 match points στο 8ο game .Τελικά όμως με break ενώ το σκορ βρισκόταν στο 5-4 υπέρ της κατάφερε και έκαμψε οριστικά την αντίσταση της αντιπάλου της η οποία βρίσκεται στο no.108 της κατάταξης.

Με αυτή της την πρόκριση η Μαρία πέρασε στους ”32” της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει το δύσκολο εμπόδιο της Kudermetova (no.32) την Παρασκευή.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ