Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Υγιεινός περίπατος για το «τριφύλλι» (Video)

Με το ενάμιση πόδι στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την πολύ καλή εμφάνιση του απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Λεωφόρου, η οποία έφερε το τελικό 4-0.

 

Το έναυσμα για αυτή την άνετη νίκη του «τριφυλλιού» έδωσε με τα δύο γρήγορα του γκολ (6′, 20′) ο Ματέους Βιτάλ, με τον Αϊτόρ να κάνει το 3-0 στο 32ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε δέκα λεπτά αργότερα (42′) ο Καρλίτος με φοβερή λόμπα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να κατεβάζουν ταχύτητα και τους φιλοξενούμενους να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα.

 

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (46′ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62′ Λούντκβιστ), Βιτάλ (46′ Παλάσιος), Αϊτόρ (76′ Σάντσες), Καρλίτος (67′ Ιωαννίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κουτρομάνος (69′ Πολίτης), Σταμόπουλος, Πλέγας, Βιδάλ (46′ Μπάλλας), Γκόλιας, Μπενγκόα (69′ Ξέρας), Γκίνη, Μανιός (46′ Λαρέα), Κοτσώνης, Μπραμπίγια (46′ Καρανίκας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ