Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κλείδωσε τους ”16” και ο Στέφανος! (highlights)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ξημερώματα απέναντι στον Γάλλο Benoit Paire με 3-1 (6-3 ,7-5 ,6-7 ,6-4 σετ) παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε μία δύσκολη δοκιμασία απέναντι σε έναν από τους πιο απρόβλεπτους και ταλαντούχους αθλητές στο tour παρόλο που βρίσκεται στην ηλικία των 32.

Μόλις 2 break στο 1ο και 2ο set ήταν αρκετά για να δώσουν στον Στέφανο το πολύ μεγάλο προβάδισμα του 2-0 απέναντι στον αντίπαλο του. Ο Paire όμως όντας πολύ σταθερός στο επόμενο set αντεπιτέθηκε και κερδίζοντας το tie-break έθεσε νέα δεδομένα στον αγώνα μειώνοντας την απόσταση. Το 4ο σκέλος της αναμέτρησης καθόρισε 1 break στο σερβίς του Γάλλου το οποίο τον έβγαλε knock-out από την συνέχεια του Australian Open σε 2 ώρες και 43 λεπτά.

Σύμμαχος του no.4 κόσμου ήταν η σταθερότητα στο σερβίς του , που μαρτυρά το 89% κερδισμένων πόντων πίσω από αυτό.

Επίσης ο Έλληνας πρωταθλητής δέχθηκε coaching violation κατά την διάρκεια του παιχνιδιού από την chair-umpire λόγω συνομιλίας με το ”box” του.

Στους ”16” λοιπόν θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό  Αμερικανό και no.22 της κατάταξης Taylor Fritz. Τόσο η Μαρία όσο και ο Στέφανος βρίσκονται στην 4η φάση του τουρνουά.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα highlights της αναμέτρησης:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ