Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κόλλησαν και πάλι στο μηδέν, Άρης και Λαμία

Ο Άρης για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι μένει χωρίς να σκοράρει κάποιο τέρμα και μακριά από τον καλό του εαυτό. Μετά από το 0-0 στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, οι δύο ομάδες έμειναν και σήμερα στο μηδέν. Για τον Άρη, αυτοί είναι δύο ακόμη “χαμένοι” βαθμοί στο κυνήγι του για την πρώτη εξάδα και τα play off. 


 

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης δείχνει αδυναμίες στη μεσοεπιθετική του γραμμή, δε δημιουργεί φάσεις, ενώ δέχεται εύκολα αντεπιθέσεις κάνοντας και αρκετά λάθη.

Όσον αφορά τον αγώνα, η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες περισσότερο από στημένες φάσεις. Οι παίκτες του Άρη έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους και με την κατοχή της μπάλας υπέρ τους προσπάθησαν να απειλήσουν. Στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός με φάσεις εκατέροθεν. Ένα απευθείας φάουλ του Ιτούρμπε κοντά στην μεγάλη περιοχή της Λαμίας πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Σαράνοφ. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο μηδέν, ενώ και η κατοχή που ήταν υπέρ του Άρη δεν ήταν αρκετή για κάτι περισσότερο από πλευράς γηπεούχων.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άκης Μάντζιος πέρασε στο παιχνίδι τον Ματέο Γκαρσία στη θέση του Ιτούρμπε για να δώσει τις βοήθειες του έψαχνε ο Άρης, ενώ στη συνέχεια πέρασαν και οι Καμαρά και Εντιαγέ στο παιχνίδι. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον Άρη καθώς δεν φάνηκε καθόλου απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο. Αντιθέτως, η Λαμία στο 67′ έκανε την πρώτη της ευκαιρία για το δεύτερο ημίχρονο όταν ο Καραμάνος με ωραία προσπάθεια πέρασε τον Τζέγκο αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Στο 70′ πέρασε και ο Ματίγια στο παιχνίδι φρεσκάροντας το κέντρο του Άρη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να μπορεί ο Άρης να κάνει το κάτι παραπάνω, μη έχοντας φρεσκάδα στο παιχνίδι του. Με δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για τη Λαμία τελείωσε το “μαρτήριο” του Άρη. Πιο συγκεκριμένα, Ο Μπαγκουρά στο 81ο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσούκαλος από πλευρά Λαμίας δεν κατάφερε να βρει στόχο με τον Σιαμπάνη να μπλοκάρει την μπάλα.

 

Το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή Μανούχο, βρήκε τους λιγοστούς φιλάθλους του Άρη (λόγω μέτρων), να αποδοκιμάζουν παίκτες και προπονητή, εμφανώς ξενερωμένοι από αυτά που βλέπουν στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας τους.

 

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Aργολίδας)
Βοηθοί: Γιάννης Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)
4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
VAR: Ευάγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΑVAR: Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ(72′ Γκάνεα), Σάσα, Τζέγκο(70′ Ματίγια), Ιτούρμπε(46′ Γκαρσία), Μπερτόγλιο(56′ Εντιαγέ), Γκάμα, Μάνος(56′ Καμαρά)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπανγκουρά(90’+1 Τσούκαλος), Τιρόνε(76′ Νούνιες) Ρόμανιτς, Καραμάνος(72′ Αραμπούλι)

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ