Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σε υψηλές πτήσεις οι «βυσσινί»!

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ 1-2

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα της Λάρισας που εδραιώνεται στη 2η θέση του Βορείου ομίλου και εξακολουθεί να καταδιώκει την πρωτοπόρο Βέροια!

Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα στο 6ο λεπτό ο Όγκμποε με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έβαλε τους «βυσσινί» μπροστά στο σκορ! Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι καθώς χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες! Στο 22’ ο Βερνάρδος των γηπεδούχων σούταρε για να μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος ενώ στο 24’ ο έτερος γκολκίπερ Ξενοδόχοφ απομάκρυνε το σουτ του Ακούνια! Στο 36’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κόλα η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο δοκάρι της Λάρισας! Η ΑΕΛ στο 44’ έχασε κλασική φάση όταν το σουτ του Όγκμποε απομακρύνθηκε πριν τη γραμμή από τον Φιλίποβιτς!

Με την έναρξη του β’μέρους ο Ολυμπιακός Βόλου ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 47’ με κοντινό πλασέ του Στάμου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κόλα! Αυτό το γκολ αφύπνισε άμεσα την ΑΕΛ που στη συνέχεια κυριάρχησε στο γήπεδο της Νεάπολης χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Γκοτζαμανίδη, Ακούνια και Όγκμποε! Ο τελευταίος στο 63’ με κεφαλιά σκόραρε για το 1-2 πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του γκολ που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα! Ο Ολυμπιακός Βόλου στο β’μέρος γενικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία των «βυσσινί».

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενόχοφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Κόλα, Κουντουριώτης, Ντιαμπί, Γκαργκαλατζίδης, Χατζής, Βερνάρδος.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Γλυνός, Όγκμποε, Κολομπίνο, Ακούνια.

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ