Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μία κακή μέρα της στοίχησε το τουρνουά… (highlights)

Την ήττα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από την Jessica Pegula στον 4ο γύρο του Australian Open με 2-0 (7-6, 6-3 set) και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του πρώτου grand slam της σεζόν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν αντεπεξήλθε στην πίεση της Αμερικανίδας αντιπάλου της. Αναλυτικότερα, στο 1ο set το no.8 της παγκόσμιας κατάταξης δέχθηκε break πολύ νωρίς και ”κυνηγούσε” το σκορ εξαρχής. Παρόλο που ανέκαμψε και έφτασε αυτό το σκέλος της αναμέτρησης στο tie-break , εκεί δεν κατάφερε να πάρει πόντο από την Pegula.

Σε 1 ώρα και 35 λεπτά αγώνα η Μαρία υπέπεσε σε 25 αβίαστα λάθη και φυσικά αυτό της στοίχησε αρκετά.

Ένα μόλις break στο 2ο set ήταν αρκετό για να μπορέσει η Pegula να κρατήσει τα σερβίς της και να κατακτήσει μία μεγάλη νίκη. Μετά τον αγώνα μάλιστα δήλωσε πως αυτό ήταν το καλύτερο της παιχνίδι φέτος και γενικότερα στο εν λόγω τουρνουά. Έτσι το no.21 κόσμου συνεχίζει στα προημιτελικά του open όπου θα αντιμετωπίσει την Asleigh Barty.

Σε δηλώσεις της από την άλλη πλευρά η Μαρία τόνισε την απογοήτευση της αλλά και την αισιοδοξία της για το μέλλον και τις επερχόμενες διοργανώσεις.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα highlights της αναμέτρησης:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ