Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πήρε τη νίκη ο Αστέρας, όλα καλά με Βέρχουλστ!

Αστέρας και Απόλλωνας αναμετρήθηκαν σήμερα (24/01) στο « Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super league.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη στην έδρα του επικρατώντας στον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, καθώς ήταν ανώτερος στο σημερινό παιχνίδι. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Αστέρα σκόραρε ο Βαλιέντε στο 88′.

Στο 55′ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ο Νταβίνο Βέρχουλστ σοριάστηκε στο έδαφος παγώνοντας τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και το κοινό, σε μία προσπάθεια του να πάρει τη μπάλα ο Σίτο τον βρήκε άθελα του και οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν στον αέρα.

Ο τερματοφύλακας επανάκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό.

 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Μουνάφο (74′ Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος (46’ Κρέσπι), Σίτο (74′ Καπίγια), Ριέρα (46’ Βαλιέντε), Σονί (94′ Μπενίτο), Μπαράλες.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ (59λ. τρ. Κότσαρης), Ντεντάκης, Τουτουαρίμα, Ρόγκνε, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Κάστρο, Γιακιμόφσκι, Παμλίδης (84′ Γιαννιώτας), Παπαγεωργίου (68′ Λισγάρας), Σίγκνεβιτς.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ