Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Πέδρο Μαρτίνς έως το 2024

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στην τεχνική του ηγεσία για πέμπτη σερί σεζόν και με στόχο να τον φτάσει ψηλά στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους το οποίο έχει διάρκεια ως το 2024. Το προηγούμενο ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι και ως εκ τούτου οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για άλλα δύο χρόνια την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας και γράφει ιστορία ως ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 196 αναμετρήσεις με απολογισμό 131 νικών, 35 ισοπαλιών και 31 ηττών σε όλες τις διοργανώσεις οδηγώντας τους Ερυθρόλευκους σε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, εξελίσσοντας παράλληλα την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβράβευσε για ακόμα μια φορά τον Πορτογάλο που έκλεισε τα αυτιά του στις όποιες ενοχλήσεις ξένων συλλόγων προκειμένου να συνεχίσει το έργο του στους Ερυθρόλευκους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ