Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τον «βύθισε» ακόμα περισσότερο!

Ιωνικός – Ατρόμητος 2-1

Σπουδαία νίκη για τον Ιωνικό που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με αυτή την επιτυχία, αφήνοντας τον Ατρόμητο «βυθισμένο» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας!

Οι γηπεδούχοι από την αρχή της αναμέτρησης ανέλαβαν τα ηνία στο χώρο του κέντρου και σταδιακά ανέβαζαν την απόδοσή τους. Η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε δύο γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Αρχικά στο 32’ ο Κάνιας με ένα υπέροχο μακρινό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη για να ανοίξει το σκορ! Στο 39’ ήταν η σειρά του Λένις από κοντά να γράψει το 2-0 έπειτα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου. Οι «μπλε» μπόρεσαν να απειλήσουν μόνο στο 41’ όταν το σουτ του Γκαλβάο κοντραρίστηκε από τους αμυνόμενους!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό με την ομάδα του Ατρομήτου να είναι εντυπωσιακή χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει το σκορ, σε ένα ματς που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία!

Στο 47’ ο Ροτάριου με πλασέ αστόχησε και στο 50’ το φοβερό σουτ του Χαρίση αποκρούστηκε από τον Χουτεσιώτη! Στο 62’ ο Σάλομον με διαγώνιο σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του Ιωνικού μειώνοντας σε 2-1! Νέα μεγάλη απόκρουση του Χουτεσιώτη δύο λεπτά αργότερα στο 64’ με τον Κουλούρη να χάνει την κλασική ευκαιρία! Το αποκορύφωμα της «καταιγιστικής» εμφάνισης των «μπλε» στο β’μέρος ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα όταν ο Ναμπί με σουτ-κεραυνό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ιωνικού!

Iωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις (88’ Βαφέας), Καμπράλ (86’ Πογκοσιάν), Άοσμαν (76’ Κιάκος) Μάντζης (76’ Μάναλης)

Ατρόμητος (Κ. Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46’ Χατζηισαΐας), Σάλομον, Χαρίσης (85’ Έρλινγκμαρκ), Ροτάριου, Μπεντινέλι (76’ Νταβιώτης), Ντένιτς (46’ Ναμπί), Κουλούρης

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ