Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κόλλησε η ΑΕΛ!

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα στο γήπεδο Αλκαζάρ αναδείχθηκε η ΑΕΛ κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ Β’. Μια ισοπαλία που την κρατάει λίγο πίσω, όσον αφορά το κυνήγι της πρώτης θέσης του Βορείου ομίλου της SL2, εκεί όπου δεσπόζει προς το παρόν η Βασίλισσα του Βορρά, η Βέροια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές και από τις δύο ομάδες με την ΑΕΛ να διατηρεί την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και τους νέους του ΠΑΟΚ να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να βγουν μπροστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κινήθηκαν στο ίδιο τέμπο περίπου. Οι μοναδικές και συγχρόνως μεγάλες φάσεις ήταν δύο, μία για κάθε ομάδα. Στο 48’ ο Πανίδης από θέση μέσα αριστερά έπιασε το σουτ για να αποκρούσει με τα πόδια ο γκολκίπερ της ΑΕΛ, ενώ στο 88’ οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που παραλίγο να σκοράρουν όταν ο Ηλιάδης με δυνατό διαγώνιο σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταλιχμανίδη, καθώς ο νεαρός πορτιέρο απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή!

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Όγκμπoε, Ραμίρες, Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια, Μαυρίας, Ομάρ, Γιάκος.

ΠΑΟΚ B: Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τσαούσης, Κούτσιας, Πανίδης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ