Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρομερή Λαμία, 2-1 με ανατροπή τον ΟΦΗ

Την πολύ καλή της πορεία συνέχισε η φορμαρισμένη Λαμία η οποία μετά την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου απέναντι στον Άρη, κατάφερε μα ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ.

Το ματς ξεκίνησε με αρκετό ρυθμό και ενέργεια και από τις δυο ομάδες ωστόσο οι φάσεις ήταν περιορισμένες. Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος με το σουτ του Τοράλ στο 8´ ο οποίος λίγο αργότερα έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Λαμπρου ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σαράνοφ. Οι Κρητικοί τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31´ έπειτα από σουτ του Γκαγέγκος το οποίο κόντραρε στον Μπεχαράνο με την μπάλα να στρώνεται στον Τσιλιανιδη και τον τελευταίο να την σπρώχνει στα δίχτυα. Γκολ που αρχικά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ επάνω στον Μαρτίνεθ όμως μετά τον έλεγχο του VAR μέτρησε κανονικά. Η Λαμία απείλησε στο 40´ με το σουτ του Νούνιες το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Βάντερμαν.

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Αμέσως μετά την επανέναρξη ο Τοράλ με κεφαλιά ψαράκι προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Σαράνοφ με την μπάλα να περνάει αουτ ενώ 3´ αργότερα ο Μαρτίνεθ με ένα σουτ που πέρασε αουτ απείλησε τους φιλοξενούμενους. Στο 61´ ο Ντουρμισάι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σαράνοφ με τον δεύτερο να βρίσκει ίσα ίσα την μπάλα ώστε να την στείλει κόρνερ. Στο 81´ ο ΟΦΗ θα σκοράρει με την Καμάου όμως το γκολ δεν θα μετρήσει με την βοήθεια του VAR για οφσάιντ. Δυο λεπτά αργότερα η Λαμία θα ισοφαρίσει με τον Μανούσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Αραμπούλι. Στο 87’ μετά από λάθος των παικτών του ΟΦΗ και συγκεκριμένα του Καμάου ο Μανούσος θα βρεθεί μόνος του απέναντι στον Βαντερμαν και με ένα ιδανικό ψηλοκρεμαστό πλασέ θα ολοκληρώσει την ανατροπή για του γηπεδούχους.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Μαρτίνεθ (78′ Σαραμαντάς), Μαζουλουξής, Αντέτζο, Προβυδάκης, Τσούκαλος (64′ Μανούσος), Μπεχαράνο (46′ Τζανδάρης), Ρόμανιτς (64′ Αραμπούλι), Νούνιες, Μπανγκουρά, Καραμάνος (72′ Μανουσάκης)

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης (74′ Καμάου), Τοράλ (90′ Φελίπε), Ντε Γκουζμάν, Γκαγέγκος, Λάμπρου, Ντουρμισάι (74′ Φαν Ντάινεν)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ