Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άρης: Αγωνιστικές υποχρεώσεις (και) για τα τμήματα υποδομής αυτό το Σαββατοκύριακο

Αγωνιστικές υποχρεώσεις γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός από το ανδρικό τμήμα όπου αγωνίζεται σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) κόντρα στο Βόλο, υπάρχουν και στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Άρη με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.


Για το Πρωτάθλημα της Super league K19, ο Άρης θα αντιμετωπίσει σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης»(15:00) την αντίστοιχη ομάδα τoυ Βόλου στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής.

Δεδομένη χαρακτηρίζεται η απουσία του νεαρού κεντρικού αμυντικού Κυριάκου Ασλανίδη, καθώς έχει κληθεί στην αποστολή της πρώτης ομάδας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τον δούμε να αγωνίζεται σήμερα με αυτήν. Επίσης, ο προπονητής της ομάδας κ. Τόλης Τερζής δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γιάννη Μεταξά, ο οποίος έχει πάθει μερική ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό, αλλά και τον τραυματία Χρήστο Τζίμα.

 

Η Κ17 του Άρη για το Πρωτάθλημα της Super league K17 (Β’ όμιλος), θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Ηπείρου, την Κυριακή(13:00), στο πλάισιο της 18ης αγωνιστικής.

 

Τέλος, η Κ15 του Άρη για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K15 της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 θα αντιμετωπίσει σήμερα (11:00) την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του γηπέδου «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ