Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Handball Premier: 3η αγωνιστική των play-off

Πλήρης αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα Σάββατο (5/2) στο ανδρικό χάντμπολ με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής των play-off με ενδιαφέροντες αγώνες.

 

Την αρχή κάνουν σε λίγη ώρα (12:30) ο Ιωνικός Affidea και ο ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3) που θα αγωνιστούν στο κλειστό του Ιωνικού, με τους μεν «ασπρόμαυρους» να θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να μείνουν κοντά στην κορυφή και τους δε γηπεδούχους να έχουν ως στόχο τη συγκομιδή όσο γίνεται περισσότερων βαθμών στην τελική κατάταξη. Δεν είναι άλλωστε μακριά από τις προνομιούχες θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το μεσημέρι στις 14:45 ο ισόβαθμος του ΠΑΟΚ στη 2η θέση Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΣΧ Πυλαίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν τη νίκη σε άλλο ένα παιχνίδι για να κρατηθούν στις πρώτες θέσεις απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Πυλαία που ακόμα κυνηγάει τον πρώτο της βαθμό στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος.

Στις 16:00 στο κλειστό της Νέας Κίου ο Διομήδης Άργους θα φιλοξενήσει τον Αερωπό Έδεσσας και θέλει την εντός έδρας νίκη για να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση. Απέναντί του η αξιόμαχη ομάδα της Έδεσσας που έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Τέλος στις 18:00 στο ΟΑΚΑ η περσινή πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή ΑΕΚ θα αγωνιστεί κόντρα στη Bianco Monte Δράμα, άλλη μια επαρχιακή ομάδα με δυνατό σύνολο που έχει επίσης σημειώσει σημαντική ανάπτυξη. Η «Ένωση» έχει ως μοναδικό στόχο άλλο ένα δίποντο που θα την κρατήσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play-off:

  • 12:30  Ιωνικός Affidea – ΠΑΟΚ  ΕΡΤ3
  • 14:45  Ολυμπιακός – ΑΕΣΧ Πυλαίας
  • 16:00  Διομήδης Άργους – Αερωπός Έδεσσας 
  • 18:00  ΑΕΚ – Bianco Monte Δράμα

Η βαθμολογία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ