Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Volley League: Ντέρμπι κορυφής στον Άγιο Θωμά!

Τη «μητέρα των μαχών» περιλαμβάνει το μενού της 12ης αγωνιστικής της Volley League, με τον πρωτοπόρο πια ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι απέναντι στον 2ο (αλλά με παιχνίδι λιγότερο) Παναθηναϊκό απόψε στις 20:30.

 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά τη μεγάλη και καθαρή νίκη την περασμένη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό συνέχισε το νικηφόρο σερί του περνώντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από τους «πράσινους».

Ντεμπούτο για τους Θεσσαλονικείς αναμένεται να κάνει το νέο τους απόκτημα, ο Καναδός ακραίος Ρίλεϊ Μπαρνς ο οποίος όμως είναι ο 5ος ξένος της ομάδας που έχει το δικαίωμα να δηλώνει μέχρι τέσσερεις σε κάθε αγώνα. Ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και δηλώνουν έτοιμοι για την πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Από την άλλη ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός μετά και την ευρωπαϊκή νίκη του μεσοβδόμαδα με την Τέρουελ θα αγωνιστεί με ανεβασμένο ηθικό και ψυχολογία και θα προσπαθήσει να ξανά ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας παίρνοντας τη νίκη απόψε. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι «πράσινοι» που μετρούν 5 σερί νίκες, όλες με «καθαρό» σκορ. Αγωνιστικά ή άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο που περιμένει να δει τους παίκτες του να τα δίνουν όλα για το τρίποντο, στην ιδανική περίπτωση. Κάτι που αν έρθει θα δώσει σαφές προβάδισμα στο «τριφύλλι» που έχει να δώσει και το αναβληθέν παιχνίδι στη Σύρο με τον Φοίνικα στις 16 του μήνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά και ζωντανά από το SDNA TV.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ