Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ακριτικό show!

Ξάνθη – Αναγ.Καρδίτσας 5-2

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής για τον Βόρειο όμιλο της SL2, η Ξάνθη υπέταξε την ΑΣΑ φιλοδωρώντας την με πέντε γκολ και ανέβηκε μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκέκας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και από κοντά ο Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους! Η ΑΣΑ απείλησε στο 13’ με την κεφαλιά του Πλέγα να καταλήγει άουτ. Από εκεί και έπειτα άρχισε ο καταιγισμός των γκολ για τους Ξανθιώτες! Στο 25’ ο Γκινσάρι με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 και ο Διαμαντόπουλος στο 38’ με εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 3-0! Στο 40’ ο Τσέλιος με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0!!

Η ακριτική ομάδα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Αλί Μπαμπά στο 69’ με ατομική ενέργεια πλάσαρε σωστά τον Γκέκα για το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων! Ακολούθως η Ξάνθη χαλάρωσε και η Αναγέννηση κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα με τον Μάνιο στο 74’ και τον Λαρέα στο 79’.

Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Γκινσάρι (45+3’ λ.τρ. Αλί Μπαμπά), Παπάζογλου (61’ Φαζός), Διαμαντόπουλος (72’ Μονρόουζ), Γκόμεζ (61’ Θυμιάνης), Τζανακάκης, Τσέλιος, Δόρης, Δεληγιαννίδης (46’ Ουνγιαλίδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρέα, Μπάλλας (72’ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39’ Μπαντιμπανγκά), Μπενγκόα (60’ Βιδάλ), Μπιανκόνι (60’ Μάνιος), Μπραμπίγια (39’ Γκίνη).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ